Braxton GV


Nimi Braxton GV
Rotu Saksalainen Ratsuponi
Säkä & Väritys 147cm, ruunikko
Sukupuoli ruuna
Syntynyt 27.06.2009 6-vuotias
Kasvattaja Augusta
Panoituslaji esteratsastus
Koulutustaso 120cm, HeB'
VH VH-00000000

Braxton on kiltti, mutta joskus arvaamaton ruuna. Siitä ei voi koskaan tietää, millaisella päällä se on tänään. Hyvinä päivinä se on kiltti ja rauhallinen, tekee kaiken nätisti ja käyttäytyy joka tilanteessa fiksusti. Huonompina päivinä se on arvaamaton, ja saattaa esimerkiksi karata tarhasta, kiskoa pahaa-aavistamattoman taluttajan ojaan koska siellä sattui olemaan parempaa ruohoa tai pyöriä hoitaessa kokoajan niin, ettei mistään tule enää mitään. Mikään ei ole mahdotonta tämän ponin kanssa!

Matkustamisesta Braxton ei erityisemmin pidä, joten matkalla se saattaa potkia seiniä tai kiusata matkakaveriaan. Koppiin se kävelee nätisti, varsinkin herkkujen avulla, mutta huonoina päivinä se ei todellakaan mene koppiin ilman taistelua. Se osaa maahan juurtumisen ja paikalta livistämisen paremmin kuin mikään muu hevonen!

Ratsastaessa Braxton ei anna mitään ilmaiseksi ja jos ratsastaja ei tiedä mitä tekee, se alkaa helposti temppuilla. Hyvinä päivinä Braxton on kuuliainen ja miellyttävä ratsastaa, ja jos kaikki sujuu, sen yritteliäisyys riittää vaikka kuinka pitkälle. Huonoina päivinä se tylsistyy helposti ja saattaa pukitella varsinkin laukassa, tehdä stopin keskelle kenttää tai vaikka alkaa piehtaroimaan. Braxton rakastaa esteitä ja esteradalla se hyppää mitä vaan, jos kaikki sujuu eikä virheitä tule. Se ei koskaan kieltäydy hyppäämästä siksi, ettei sitä huvittaisi, vaan kielto Braxtonin kanssa on aina ratsastajan moka. Huonoina päivinä Braxton ottaa helpommin nokkiinsa virheistä ja kieltää paljon herkemmin, mutta määrätietoinen ratsastaja saa sen kyllä tottelemaan. Braxton huomaa jos ratsastajaa alkaa pelottaa, ja se alkaa temppuilla entistä enemmän.

Maastossa Braxton kuumuu paljonkin, ja varsinkin yksin maastoillessa se stressaantuu ja säntäilee helposti säikähtäessään.

Sukutaulu & jälkeläiset
i. SamSam II
ie. Faded Price
ii. Badass numb. 1
e. Ceraloitte
ei. Masculine Brax
ee. Pink Daydream

Päiväkirja
ei merkintöjä..


Galleria

Kuvaaja ei halua nimeään mainittavan!